Selecteer een pagina

Wij bieden

Afslankstudio Nederland is een franchiseformule welke zich onderscheidt van andere organisaties door de grote vrijheid voor de ondernemer. Door de kennis van de ondernemer van de lokale markt en de expertise van Afslankstudio Nederland worden de krachten gebundeld en kunnen we een succesvol concept aanbieden.

Het concept bestaat uit een eenvoudig maar doeltreffende doelstelling en die luidt: “samen doen waar je goed in bent” Om een samenwerking met ons aan te gaan is een geringe investering nodig en hiervoor krijg je een compleet concept voor een succesvolle salon. Een complete opleiding wordt verzorgd, evenals het advies over hoe de salon in te richten. Kleurstelling en afmeting van de salon en inrichting wordt in overleg vastgesteld waarbij wordt gekeken naar de mogelijkheden.

 

De apparatuur zoals de EPS en behandelstoel en de juiste infraroodverlichting wordt door ons geleverd. De huisstijl is uniform en wijkt niet af van de reeds aangesloten salons. Website en social media zijn hierbij inbegrepen. Marketing wordt landelijk verzorgd door Afslankstudio Nederland en natuurlijk is er ruimte om lokale marketing door de salon zelf te organiseren. Om dit te realiseren op eenvoudige wijze is er sprake van keuzevrijheid in de aangeboden diensten naast een aantal basisdiensten welke verplicht zijn om af te nemen. Kortom het complete pakket wordt aangeboden waarbij de ondernemer een vaste fee betaald welke niet omzet gerelateerd is.