Afslankstudio franchise

Afslankstudio Nederland begeleidt al ruim 15 jaar zowel mannen als vrouwen met hun strijd tegen de weegschaal. Wij zijn dé afslankstudio in de regio Friesland en hebben een afslankstudio in Leeuwarden, en in de Wilp.

Dankzij ons unieke E.P.S. formule geven wij onze klanten een manier om ontspannen en resultaatgericht gewicht te verliezen. Wij worden blij van mooie resultaten en geven daarbij ook coaching en voedingsadvies. 

Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste franchisenemerers die ook graag een eigen Afslankstudio willen starten. 

Heb jij passie voor dit vak en zou jij je eigen Afslankstudio willen opstarten maar wil je dit niet alleen doen? Sluit je dan aan bij Afslankstudio Nederland.

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen met afslanken en op gewicht te blijven.

Wat Afslankstudio Nederland jou kan bieden:

 Je wilt graag mensen helpen met figuurverbetering en daarbij een eigen afslankstudio beginnen. Afslankstudio Nederland helpt je met het opzetten van jouw eigen studio, op jouw locatie. Je krijgt van ons toegang tot ons succesvolle E.P.S.  formule en zult intern opgeleid worden tot afslankcoach. Daarnaast kun je gebruik maken van onze kennis, voedingsproducten, netwerk en digitale expertise. Jouw website en sociale media wordt voor je gemaakt en met een hoge vindbaarheid zul je gemakkelijk te vinden zijn voor klanten in jouw regio.

Electronic Pulse Stimulator

Onze afslankstudio’s maken gebruik van de E.P.S formule. Deze methode zorgt ervoor dat je met behulp van infraroodtechniek de spieren van je klant kunt activeren. Daarmee wordt het mogelijk om in een korte tijd grote resultaten te boeken.

Deze unieke formule garandeert een ontspannen en efficiënte afslankervaringvoor onze klanten. Het bespaart niet alleen tijd en inspanning, maar levert ook meetbare resultaten op. De tevredenheid onder onze klanten is hoog, wat blijkt uit hun terugkerende wekelijkse afspraken voor deze behandeling.

 

 

Word jij het volgende succesverhaal?