Select Page

Een bewezen concept

Ik ben Rika Boonstra en tot 2007 werkte ik voor een ARBO-dienst. Daar bezocht ik iedere dag zieke mensen en vele van hen voelden zich dik en ongezond. Nu vinden veel ziektes hun oorsprong in overgewicht. En dit laatste is bij heel veel mensen bekend en een groot deel van de bevolking hier in Nederland heeft overgewicht in meer of mindere mate

Ik stortte me dan ook in de wereld van het afslanken en sinds 2007 ben ik gepassioneerd bezig met het begeleiden van mensen die op verantwoorde manier iets aan hun overgewicht willen doen. Ik geloof in de persoonlijke aanpak en daarom heb ik gekozen voor de manier van werken welke ik nu ruim 13 jaar doe. Het juiste apparaat met infraroodtechniek en de persoonlijke aandacht en begeleiding van de cliënt geeft mij de voldoening welke ik belangrijk vind. Hierdoor geef ik de cliënt ook vaak net dat duwtje in de rug om iets meer discipline op te brengen om een gezondere levensstijl te gaan hanteren. De passie van mij welke de cliënt ervaart zorgt hiervoor. Samen gaan we de strijd aan tegen de overtollige kilo’s en centimeters.

Hierdoor heeft het mij doen besluiten om al deze kennis te bundelen.
Ik ben een team van ondernemers gaan vormen welke op dezelfde wijze een zeer goede werksituatie kunnen creëren met een daarbij behorend inkomen.
Natuurlijk ga je hierdoor deel uitmaken van een team ondernemers met dezelfde passie. Dit werkt weer heel inspirerend. Hierdoor ben je niet alleen en heb en houd je het collegiale gevoel. De lijnen zijn kort binnen onze organisatie. Hierdoor kunnen probleempjes niet uitgroeien tot onmogelijkheden.

De formule is eenvoudig maar zeer effectief vormgegeven. Een ondernemer opent een salon op een toplocatie. Deze is bij veelal in of bij het huis, dat is immers de plaats waar je happy bent en dit dus ook uitstraalt. In de salon welke het uitstralingsniveau van Afslankstudio Nederland moet hebben wordt gewerkt met het eigen ontwikkelde apparaat van Afslankstudio Nederland nl. de E.P.S. Deze in combinatie met de speciale infraroodtechniek en de persoonlijke begeleiding van jezelf zorgt ervoor dat de cliënten op de juiste wijze worden begeleid en automatisch ambassadeurs van je worden.